Vårkänslor och ettårs firande!

I helgen har vi vart i stugan, det har varit kanonväder och jag känner at våren är på intågande.
Nellie har spexat och dansat till melodifestivalen. Det räcker med att ett programs signaturmelodi kommer så blir det vick på rumpan och några snabba dance-moves. Våran lilla dancing queen.

Vi skickar en slängpuss hela vägen till Dominikanska till famor och farfar som tack för alla-hjärtans-dag kortet och för att vi längtar efter dom. Nellie har ju blivit så stor och ni missar ju en del av hennes uppväxt nu när ni är borta!!!
Nä...jag bara skoja..hon är lika liten än och om man säger farfar så grymtar hon så än är ni inte bortglömda:)
Ha en fortsatt underbar resa så syns vi snart.

Om en och en halv vecka så drar vi ju också iväg till varmare breddgrader, vi ska till charternas mecka. Det ska bli så härligt att kunna låta Nellie springa naken nästan dygnet runt. Lite tugnt bara när vi kommer hem och hon måste på med 4 lager kläder igen.

*Längtar*

...till den kommande utlandsresan.

...till Nellies lillkusin har bakats färdig i Maddes ugn.

...till Gisse kommer med nästa lillkusinen-Sixten!

...till bubbelbadet är färdiginstallerat.


Den 6:e mars förra året klockan 11.45 ringde min telefon, jag var på jobbet, det var fredag och solen sken in genom fönstret. På mobilens display såg jag att det var ett Stockholmsnummern men reflekterade inte så mycket över det eftersom jag har halva släkten och en massa vänner där nere.
Denna gång var det dock nån vän eller släkting, det var nu under detta samtal som jag och Ante äntligen skulle bli mamma och pappa! En liten tjej på 2,5 månader väntade på oss i Johannesburg.Nellie!!
Det datumet kommer alltid att vara minnesvärt i vårat i liv men det kommer vara ett annat datum som vi kommer att fira och det är dagen som vi fick henne i våra armar. Så den 23 mars blir det fest i Lillpite i alla år framöver.

Nä nu ska jag gå och göra mig redo för promenad, snart kommer Sofia och Sigge och då ska vi ut i det underbara vädret, strålande sol och bara 5 minusgrader.

Jag får ju inte glömma bilder, det är ju det bästa med bloggar.




Tittar på tv med pappa, jag tror det kan vara hockey för pappsen har en öl på bordet.

RSS 2.0