Kryptime

Oj vad gulliga inlägg ni ha gett oss. Man tackar och man bugar.
Jag måste ju bara meddela att Nellie har börjat krypa!! Hon är hur duktig som helst och hinner överallt.
Självklart så finns bevis på detta i forma av bilder men just nu vill lilla tjejen vara med och blogga så det är lite svettigt för mig som får skriva om allt när hon råkar komma åt nån raderar-knapp. Därav inga bilder idag heller.

Sen så har man ju börjat spana in lite presenter till den större tjejen som blir 15 år nästa månad, om man säger som så; önskelistan är inte nåt för fattiglappar så det är ju tur att vi är stormrika!!

Nu ska jag å Nellie åka in till stan för en promenad med Ylva och sen blir det mammagrupp och då ska vi glänsa och skryta över Nellies otroliga framgång!!

Ha en bra dag!

.......

Jag gillar inte att komma på rubriker så idag fick det bli punkter som rubrik.
Lilla snuttan håller på att rensa ur en låda och det är ju perfekt för då har jag ju mina händer fria ett tag!
I går var vi på hjärtis och åt en mycket god middag a la Tony och sen såg vi Idol och Ante fixade deras dator hela kvällen, så duktig så.
Det var i alla fall väldigt trevligt, speciellt att Cajsa ville följa med. Åh håll i hatten nu för hör och häpna hon ska vara med mig i kväll också, hela "fucking" helgen, hon har ju typ inge liv!!
Nä skämt åsido hon dömmer handboll i hortlax i helgen så då passade det bra at hon följer mig till pappa och Mona i Pitsund och myser med dom ikväll.
För  övrigt så har Nellie sovit som en liten gudinna inatt och jag är evigt tacksam för det. Dock så somnade hon inte förrän halv elva i går men det beror på att hon tog sig en liten nap under idol.....

Sen så har jag börjat nedräkning till jag ska börja om och jobba, det återstår och se om det var en bra eller en dålig idè, klarar vi av påfrestningarna med både ombyggnationer och att knappt träffas mer än för att säga godnatt!?
Men Nellie har lovat att hon ska sova bra och Cajsa ska visst stå för städningen i hemmet, eller hur var det nu!?

Jag är övertygad att det kommer att gå vi är envisa och lite ombyte förnöjer ju bara livet, det kan ju kännas som semester på jobbet..

Nä nu verkar hojna vara less på att rensa lådor så nu ska jag gå och aktivera henne.

Detta kort är från Maddes och Marcus bröllop i sommar.

Adios amigos

Höst på ingående

I morse när jag vaknade var det -5 grader hos oss, fatta MINUS. Vi har ju varit bortskämda med helt underbara varma dagar och kvällar så det kändes som om minusstrecket inte skulle passeras på ett bra tag.
Gårdagen började med lite sovmorgon pga av att Nellie hållt både mamma och pappa vakna mellan 2 och 5 natten innan. Sen var det dags för öppna förskolan här i byn och tror ni inte grannen har med sig hela meandi kollektionen , det slutar ju med att vi trogna shopoholics inte kan stoppa fingararna från att kryssa i en beställning!
Jag som håller mig borta från stan så gott det går för att inte spendera så mycket pengar åså gör jag det på Gotis i Lillpite i stället!
Nu ska jag bara klä på mig sen blir det kaffe hos Jenny.

Till dig som undrade hur stor Nellie var så hade hon storlek 62 när vi fick henne, 56 i vissa kläder.
Vi skickade våra papper i augusti -08 och fick BB den 6 mars -09.

Ha en bra dag allihopa!

Kram

Tisdag

Helgen fest var mycket trevlig! Tack Sandra för en mycket trevlig kväll!
I går hände nåt hemskt! Jag skulle baka bullar och hade Nellie i gåstolen. Medan jag höll på att smälta smöret så ser jag bara i ögonvrån hur Nellie har lyckats få tag på sladden till  hushållsassistenten som väger en hel del. Jag hann inte dit utan hon fick den tunga maskinen i skallen!! Fatta att man tror det värsta. Men som av ett mirakel så fick hon bara en bula i pannan medans golvet fick ett hål, å då ska ni veta att Nellie tog den första smällen och golvet den andra. Snacka om änglavakt och världens "hårdaste" unge. Hon grät i max ett par minuter sen var hon på toppenhumör resten av kvällen.
Nu sitter hon som klistrad framför tv:n för det är beyonce som sjunger och dansar och jag tror nog att vi har hennes efterträdare här hemma hos oss.

För omväxling så ger jag er här en bild på världens snyggaste hästarsle!! (Eller hur var det Cajsa?)


Ännu en 30-åring!

För trettio år sen stod det 1979 på kalendern och tror mig det märks idag.
I kväll är det dags för ännu ett 30-års firande . Det är Sandra som är kvällens huvudperson.
Först så hade vi inte tänkt gå för vi har haft barnvakt så mycket under hela sommaren men då sa min älskade man att jag kunde få gå så kunde han vara hemma med lillälsklingen. Det är kärlek det!
Just i detta nu så har Emma just gett Nellie gräddstuvad pyttipanna och det slank minsann ner.
Ante är på fotbollsträning och jag gruvar mig för att gå och duscha!



My love!!!!

RSS 2.0