Bilder

Jag känner att jag är lite snål med bilder så här kommer några stycken.
Idag väntar golv-shopping och sen på kvällen den årliga träffen med gymnasietjejerna.
God fortsättning på er!



Äter mums-mums och njuter varje sekund


pepparkaksflicka


Cajsa och Nellie

Utskriven!

På onsdagnatten förra veckan vaknade jag med ont i magen, jag trodde att det var vaccinationen mot svinis som spökade, jag och Nellie tog nämligen den på morgonen den dagen.
Efter två besök till Akuten under tordagen blev det till slut ambulans till Sunderbyn och massa olika undersökningar. Första diagnosen som jag fick här i Piteå var äggstocksinflammation.
Efter mycket om och men så opererades jag till slut på fredagseftermiddagen för sprucken blindtarm.Aj!

Sen har jag då legat på Sunderbyn bland så mycket elände och sjukdomar att jag ett tag trodde att jag hade drabbats av dem alla, psykiskt var jag fram till pärleporten och knackade på, som tur var så var det ingen som öppnade!

När jag insåg att jag skulle vara tvungen att stanna tills min feber försvunnit och pulsen sänkts och i och med detta missa min lilla tjejs första födelsedag,så tog jag fram mitt mest sorgsna uttryck och lät några salta tårar trilla ner för kinden. Så då fick man bli utskriven dagen före den stora dagen och ingen var lyckligare än jag.

Nu har vi firat gumman i dagarna två. Hon verkar nöjd och vi är nöjda.

Tack alla som har ställt upp för mig och för oss och brytt er om och ringt och hälsat på nu när jag varit sjuk.
Du anncha borde få pris i empati, dina samtal har ryckt upp mig från smådepressionerna under denna vecka. Tack älskling för att du är så underbart duktig på att vara en självständig och modern man och för att du har hälsat på mig alla dagarna på sjukhuset trots att det inte är närmest. I love U.


Good nightZZZZZZZZZZZzzzzzzzz

Klippt....

Nu är man numera kortklippt och det känns skönt men ovant. Jag ska bifoga en bild sen.
Nellie har sovit hur mycket som helst de sista dagarna jag misstänker att det kan vara nån förkylnig på gång.

I kväll har vi haft kalas. nämligen bajskalas! Nellie fick vara naken i ca tre minuter medan jag gjorde i ordnig badet och på den lilla stunden han damen skita och sen kladda ut det på hela övervåningan och sen lite på mamma och mycket på sig själv. Najs med bajs!

Nu ska jag lägga bort datorn och njuta av svenska serien "Morden".

Ha en skön kväll!


Jakobs pappa gillar hårdrock!


Puss på dig minikompis

RSS 2.0