Julen varar ända fram till påska...

..kan man nästan säga här hos oss för vi har faktiskt julgranen med belysning kvar ute!!
Men det är inte jul det är påsk och vi kommer att tillbringa mycket tid i Gråträsk.
Nellie hon ska få vara några några dagar hos morfar och Mona, mysigt ska det bli.

Vi har handlat och förberett oss hela veckan så nu ska det väl ändå vara färdigpackat. Pust!!


Glad påsk allihopa!

Helg!

Resan till Spanien var underbar och hela familjen har verkligen njutit. Både Cajsa och Nellie verkar suoernöjda med resan och det var ju viktigast men självklart så har Ante, jag och resten av gänget haft en underbar vecka och längtar redan tillbaka. Mormor och Tony var så snälla och tog alla barnen en kväll så att vi andra fick oss en utekväll i Playa del Ingles. De små damerna gav dom en utmaning medan vi andra hade riktigt trevligt med gratis shots, happy hour och allt som hör semester-barer till.

I morgon börjar helgen och tråkigt nog så jobbar Ante och Cajsa ska väl ha betalt för att man ska få umgås med henne. Det blir nog Gråträsk för mig och Nellie men dock utan skoterkörning då jag inte tänker ge mig iväg själv med lillbruttan.

Förresten så sjunger Nellie hela tiden: "mamma,mamma se så stor jag är" en fras från en låt hn är så söt när hon försöker uttala detta rätt, mamma och är ,är det som blir tydligt i övrigt skulle man behövt tolk.

I går skulle vi egentligen på öppna förskolan med Sandra och Lovis på furlund men Nellie hade tyvärr feber och har blivit rejält förkyld. Istället åkte vi och smittade ner höggravida Madde som hade bakat bullar för första gången i sitt vuxna liv, men det kan jag tala om att det märktes inte.
Det var även igår som Erica, min svägerska,efter mycket om och men gjorde sin mycket efterlängtade ögonoperation. Hoppas att hon inte har allt för ont idag.

Här är la familia på väg...


I sin nya solskydds utstyrsel!


I poolen


I den här klänningen varhon charmigast på stället.






Syskonbad!


Vissa pressade HELA tiden

RSS 2.0