Ingen Lake för moi!

Jaha då blev man helt lakalös i helgen...... Hur många lakar tex Marcus fick är oväsentligt, helt onödigt vetande för jag kommer att inhandla specialgrejer till nästa fiskehelg och då tar man hem segern!
By the way så är detta den skönaste arbetsveckan med endast 3 arbetsdagar på schemat!

Här kommer en av de första bilderna på våran Sigge !



...jag kan inte förstå vart dammet kkommer ifrån!

Äntligen fredag!

Jag älskar fredagar. För på fredagar kommer det flest barnbesked från Sydafrika och på fredagar är de allra flesta åp bra humör plus att man har hela helgen framför sig.
I helgen styr vi som vanligt vår kosa till Gråträsk!

God natt kära vänner!!

Ps. Jag har börjat shoppa lite barngrejer tihi!!!!

Mer bilder!!

Jag tänkte att jag ska gottgöra lite för att jag skriver så sällan så nu bjuder jag på lite bilder från mitt liv.
Först ut är en bild från vårat underbara bröllop.
På tal om bröllop så har jag kommit på världens idè idag.
Om nåt år då fler av mina vänner har gått nerför altargången, tagit farväl av sitt efternamn (eller karlns namn om man så vill) då ska jag ordna en bröllopsfest för alla fruarna.
Vi ska ha på oss våra brudklänningar, skåla i champagne och genom bilder och minnen drömma oss tillbaka till våra magiska bröllopsdagar! Men det gäller att inte vänta för länge för det är ju en fördel om man kan få igen dragkedjan på klänningen.
Ni kanske tycker att det låter galet men jag tycker att det verkar ännu mer galet att man bara ska få vara så fin en enda dag i hela sitt liv!!
Så här kommer en glimt på hur jag  kommer se ut på den kommande festen:





Vilken tur att gästerna såg till att jag fick i mig mat, tyvärr så hade bordskicket förvunnit under kvällens gång!


Här kommer lite blandade bilder. Håll till godo!!


Har jag drömt eller?

Oj oj oj, det går så snabbt att komma in i vardagen igen så jag börjar nästan tro att jag har drömt att det har varit jul och ledighet.
Jag får även lite lätt ångest när jag inser hur många semesterdagar jag "slösade" bort i jul, nog för att det var värt det då men nu känns det lite surt.
Något annat som ger mig lite ångest är att jag snart måste börja skriva min ålder med en 3:a som första siffra.....jag kan redan nu säga att jag i framtiden inte kommer att vara en nej-sägare till restylane. Inte ska man gå omkring och skrövla ihop sig i onödan. 
Sen har jag kommit på att nu känns det faktiskt bra att man inte har fått barn ännu för de små liven kommer att hålla oss unga lite längre för att inte tala om vad våra barnbarn kommer att göra!! Jag tycker rent att mamma och pappa borde tacka mig som nu också kommer att bli tvungna att vara unga och pigga ett bra tag till!!
Ett ålderstecken hos mig är bla att jag kan nästan kan få lite svindel när jag står på en stol, och jag har aldrig någonsin varit höjdrädd. Ett annat tecken kom fram i söndags när vi fick främmande av tre killkompisar från Antes gamla fotbollslag och de stannade och såg TRE filmer, herregud tänkte jag har de inget hemgångsvett . Dessutom fick jag ont i ryggen av att behöva trängas så förfärligt i soffan!! Gäster ska ju sitta vid köksbordet, dricka upp sitt kaffe och sen brukar man ju fara hem! Eller?
Men idag känner jag bara: Tack! Tack så mycket ni 21-åriga killar för att ni stannade och såg tre filmer för det betyder ju att vi fortfarande är så pass unga att det är kul att "hänga" hos oss!!
Åh tack Cajsa för att du vill låna kläder av mig, alltså är de lite coola och ungdomliga!
Jag kanske är en 30-årig tanta men vad spelar det för roll när man bevisligen inte uppfyller kriterierna för denna "vuxna" ålder!?

Jag ska sätta in en bild på en kille som blev 94 år men som alltid upplevts som betydligt yngre, att jag dessutom fick äran att ha honom som farfar gör ju att jag kan säga att jag vill brås på honom.
 R.I.P - älskade Rudolf!!

 

Drömmer mig bort!

Åh vad jag vill värmen,jag fryser här hemma! 
Mamma och hennes käraste åkte till Kanariöarna idag, snacka om att man blir avundsjuk!!
Både Ante och jag är krassliga i veckan liksom resten av Sverige.....

Jag tar och sätter in en bild från senaste solsemestern så vi kan drömma oss bort till paradiset.

Nu är glada julen slut....

Jag är fullt medveten om att jag är bland de sämre när det gäller uppdatering av bloggen....
Nåja det är inget att hänga läpp för. Julen har just passerat och det har varit en härlig jul med kära hemvändarvänner, speciellet en har verkligen varit hemvändare med stort H, hon vände hem till mig och där stannade hon hela julen! Jag kommer att sakna hennes sällskap på kvällarna här framöver, vem ska jag nu skvallra, fnittra och göra smooties med??
Tur att man har "fått" en tonårsdotter som man kan nöta upp öronen på, hehehe....
Jag gjorde illa fingret på trettondagsafton så jag har varit sjukskriven i veckan men på måndag börjar allvaret.

Good luck under 2009!!!!

RSS 2.0