I morrn är det måndag..

Man kan ju inte säga att det haglar inlägg på min blogg :) Det kan bu bero på att det inte händer så mycket just nu. Nellie skulle kunna köra stand-up en hel kväll med alla sina kommentarer. Häromdagen ville hon leka att vi var älvor, hon skulle vara blomsterälva och jag skulle vara inälva!! Å i fredags var hon kung fu panda och Jenny skulle vara amatör! Ja gud vad man får skratta åt den där ungen. Nu är det av på söndagsmiddag, sweet!


Helg igen!

Vilket underbart vårväder! I love it!
I kväll blir det tjejkväll med Nellie och hennes kusin Julia och i morgon fyller vi på gänget med fler kusiner och en vuxenkompis till mig:)
Jag sov själv inatt.... scary!!! Man kan tro att jag är tuff och modig men när det kommer till att sova själv då är jag som en liten ynklig harunge. Jag tvingade stackars katten att ligga sked med mig till jag somnade :))
Kolla förresten vad mina fransar har växt, jag började med Neulash för 2,5 vecka sen. Ni ska få se slutresultatet om ca 2 veckor till!
Jag bjussar även på en bild på Jacob och hans fina abborre som han fick häromdagen .
På adoptionsfronten- inget nytt!

Tjing


Påskmys!

Då var det skärtorsdag i morgon och vi ska ha lite tjejfest medan papporna drar till stugan med barnen. Sen blir det lite jobb och slutligen påskfirande med familjen i Gråträsk:))
Hoppas att ni alla får en underbar påsk.
Kram


RSS 2.0