Snö.....

I går var det skyltsöndag och alldeles kalt på backen knappt en vit fläck någonstans. Omysigt.
Men idag m ina vänner vaknade jag till en vi omgivning, kunde inte den snön fått komma igår.

Jag har jobbat hela helgen så egentligen så tänkte jag mer på alla barn som inte fick ha snö omkring sig för den rätta stämningens skull.

Jobbarhelgen har gått fort som vanligt och nu jobbar jag bara denna vecka sen är det mammaledigt och planering av ettårs kalas. Tänk vad tiden går fort. Lillan har numera tagit några steg och håller på bli en stor flicka.

Varje dag förundras jag över hur man kan känna så starkt för en människa som man bara känt i några månader, ni som fött era barn har ju först haft dom i magen i nio månader och en naturlig modersinstinkt finns oftast redan hos er när barnet föds. Själv var jag tvungen att vara lite inställd på att få kämpa lite för att få den där starka moderskänslan inom mig. Men jag hade visst grubblat på det här i onödan för i samma sekund som jag fick Nellie i mina armar så högg det till i bröstet i mig och jag kände mig som en björnhona som var redo att göra vad som helst för detta lilla underverk.
Åh nu drygt åtta månader har jag börjat förstå att kärleken till henne kommer aldrig sluta växa. Andra förälskelser går ju upp och ner men till sitt barn går den bara spikrakt upp.

Jaha då blev man lite filosofisk en stund men såna här tankar dyker upp titt som tätt och nu valde jag att skriva ner en av dem.

I dag ska jag klippa av mig håret så lite nervös är man över det.......Sen ska jag åka till Pitholm och se Cajsa spela med sitt länslag, det ska bli kul för jag har inte haft möjlighet att se så många matcher på sistone.
Heja Cajsa!!!


Hejs svejs

Ny arbetsvecka!

I helgen har vi premiär-fiskat lake och Ante fick en rackare så nu kan säsongen börja. Nellie fick också åka skoter en liten bit och det var riktigt skojigt tyckte lillsessan.
Den här veckan är tyvärr den tyngsta när det gäller jobb för jag är bara ledig en dag, torsdag. Tack och lov så blir den dagen garanterat rolig för då ska vi på Ikea, jag, Linda och Terese!!Shopping gör mig lycklig, mest för stunden men det är det ju värt.
Nåt annat som gör mig lycklig är när maken lagar middag som är så god som den var idag, köttfärs- och baconpaj med chili. Mums!!
Kort inlägg men jag vill hinna mysa länge med min älskade lilla ängel innan hon ska sova. Mamsen jobbar ju och missar på så sätt värdefull tid med sin härliga familj.
Förresten så blir det julpynt på fredag på hängbrovägen 11. Cajsa ska hjälpa mig. Så nu blir det jul igen...


söndag

Som vanligt så har vi haft en trevlig helg. Det började med tacos på vischan och kommer sluta med blöta och köttkorv.
I går kväll fick vi oväntat besök från några vänner i byn som fick en liten pojk i slutet av sommaren, det blir mycket surr och många skratt när vi träffas och det vet ju ni som känner mig att det gillar jag mycket!
Vi har även hunnit upp till kojan för att säga hej till farmor och farfar och deras vänner, mysigt och varmt var det där för farfar Tore kan lätt gå till överdrift när det gäller ved och eldning....
Till Nellies stora förtjusning så har vi haft kusinen Julia hos oss hela helgen, så det har busats och skrattats och sen avslutningsvis mysts i saccon.
Cajsa har tjänat en extrapeng för andra helgen i rad, duktig flicka. Denna helg var det dömning av matcher som gav stålar.
I kväll kommer mormor och Tony så då blir det till att bjuda på bla blöta och köttkorv.


Storasyster visar sig från sin bästa sida!


Fler tänder på ingående..

I veckan jobbar jag men det känns helt okej för det är en lugn vecka på jobbet. Ante är med andra ord pappaledig och det gäller resten av månaden så lite avis blir man ju.
När det gäller utbyggnaden så går det framåt och nu håller inneväggrna och isoleringen på att slås upp. Det ska bli underbart när det här är klart. Tusen tack Svärfar-Tore för att du är här och hjälper oss så otroligt mycket, det uppskattas.
Det verkar vara många som ska utomlands nu i dagarna eller så kring jul. Vi kommer åka till Kanariöarna i februari och det känns som en evighet till dess, men den som väntar på nåt gott.....
Dessutom så ser jag ju hemskt mycket fram emot våran första jul med Nellie, våran första jul som föräldrar. Alla ni som har fått kämpa och längta efter barn vet hur mycket det kan svida i hjärtat när de barnlösa jularna bara blir fler och fler. Men nu äntligen efter 7 jobbiga jular så ska vi minsann njuta och skämma bort, kanske inte med just julklappar men med julstämning och kärlek!
Med anledning av just detta vill jag sända massa kramar och förståelse till er andra som fortfarande kämpar, jag är övertygad om att ni inom en snar framtid kommer att få uppleva det vi gör nu. Jag hade själv svårt att tro det när andra sa så till mig tidigare men nu vet jag ju att det är sant!

Nellie har förresten fått fler tänder på "överslafen", hon verkar ha lite mer ont den här gången så vi har inte kunnat känna ordentligt men det känns som två.
Sen så har hon ju nu äntligen börjat säga mamma åh det låter så vackert......jag har aldrig hört nån säga mamma på ett vackrare sätt.
Nåt annat som börjar komma mer och mer är ju lilla donnans dans-moves, just nu är Beyonces Singellady som gäller nog kan hon shaka as nog!

I dag är det ju tisdag och det innebär mammagruppsträff, förra vackan var jag och Nellie så snoriga så vi for aldrig men i dag har vi tänkt fara.
I morgon blir det nog att se Sigurd Granström med TnT, det kommer bli kul jag är ett stort fan av hans låtar, måste bara kolla om vi måste köpa biljetter i förväg.

I detta inlägg ska jag vara så givmild och dela med mig med lite bilder, schysst va!?


Mamma och Nellie



....med kusin Julia



..på jakt efter fjärrkontrollen!

Busy Woman

Jag får många klagomål om att jag uppdaterar bloggen för sällan, men det mina vänner beror på att jag har fullt upp med att prata och umgås med er irl.
Jag har helt enkelt för mycket vänner och händelserikt liv för att kunna bli en ny Kenza eller Blondinbella.
I alla fall så har vi varit på minisemester ända till Havsbadet tillsammans med Karro och Jenny med familj.
Det var jättemysigt och vi höll på fram till småtimmarna.
helgen har dock varit lugn iom att Ante har jobbat hela från morgon till kväll.
Nu ska jag först trösta en sjuk och lite missnöjd dotter sen ska jag vinna i Monster Buzz mot ungarna.

See you

RSS 2.0