Det går framåt..

I dag när jag kom hem från jobbet så hade de gjutit plattan på utbyggnaden, maten stod på bordet, Cajsa var tillbaka efter en helg i huvudstaden och våran lilla tjej var på strålande humör! Kan det bli bättre!?
Just nu så är hon världens sötaste när hon försöker krypa över min spikmatta, men det sticker ju som tusan i händerna, få se hur länge det tar innan hon förstår att hon måste gå runt den.

På lördag ska vi på ännu mer festligheter denna gång blir det Wallmans på havsbadet, denna gång får dock Nellie följa för hon älskar ju musik.

På tal om nåt helt annat så hörde jag att Ikea har plockat fram julpyntet så nu  måste jag dit igen. Den här julen ska jag försöka vara mer huslig och hade faktiskt tänkt pynta lite i år.

Nä nu börjar jag ha en ål i knät så bloggandet får vara över för idag.

På återseende!

Huvvaligen vad tiden går!

Goddagens på er!

Som ni vet så har jag ju börjat om och jobba. Det går bra men jag tycker inte att jag har tid över till så mycket mer. När jag har jobbat dag så har Ante jobbat kväll och tvärtom. Det är kul med omväxling men man är ju bortskämd med att vara två antingen på dagen eller på kvällen.
Nåja det är ett val som vi har gjort och det kommer att löna sig när vi har många föräldradagar kvar.
Dessutom jobbar jag bara två veckor till sen är jag mammaledig i två veckor, *längtar*.
Nellie mår bra, kryper runt och ställer sig upp hela tiden, det är nog inte länge till hon börjar gåa

På lördag blir det till att fira en 50-åring, vi har tänkt sova hos mamma och Tony, dels för att det är närmare än Lillpite och dels för att de ska sköta Nellie.
I dag däremot ska jag snart bege mig till min underbara vän Terese för en helkroppsmassage, hon läser nämligen till hälsovägledare och då ingår det att lära sig massera. Fy tusan så skönt detta kommer att bli. Jag skulle ha startat dagen med en promenad men eftersom min käre make lät mig sova så har jag gode nyligt stigit upp och känner inte att jag hinner med promenaden. Kanske blir det en "före-middag-promenad" I gråträsk istället för vi ska dit senare för att bla plocka upp båten innan den har frysit fast.

Till sist ska jag berätta att jag har vågat mig på att göra en frisyr på Nellie, eller ja...lite toffsar i alla fall. Det gick bättre än jag trodde med hjälp av lite distration och krokar.
Nästa frisyr ska bli lite mer avanserad men detta är en början.

Ha en trevlig helg alla för det ska jag ha.

Kram Kram


Här har jag nyss lärt mig krypa! Duktig va?




Här är resultatet på tofsarna, igår hade hon rosetter i dom men de försvann under natten.

RSS 2.0