Första fjällenresan för Babyn!

Ja ni, det blir mycket; första grejer för Nellie och onsdag till söndag denna vecka var det alltså dags för hennes första resa till fjällvärlden med allt vad det innebär. Vi har varit med mormor och Tony och Marcus, Madde, Marie, Robban, Felice och Theo.
Det har varit skoteråkning och pimpling som har stått på programmet, tyvärr så har ju skoterföret hunnit bli riktigt dåligt men fisket gick desto bättre och vi fick flera fina sikar som vi ska ta till stugan och röka nu till varlborgs.
Nellie älskade att åka skoter, eller snarare pulka. Hon somnade i stort sett direkt och alla dagar utom lördag sov hon sig igenom hela dagarna ute på isen så man kan säga att det mesta hon har sett är insidan av skoterpulkan och stugan som vi bodde i.
Men jag måste få skryta med vilken underbar unge vi har fått, hon är så nöjd hela tiden och det har jag ju förstått är ingen självklarhet med småbarn. Hon tål det mesta, sover riktigt bra både på dagarna och på natten så nu hoppas vi bara att det håller i sig.
En annan grej som känns så underbart är att hon visar tydligt att hon känner igen mamma och pappa och att det ibland bara är vi två som duger, då värmer det i hjärtat.
På tisdag börjar verkligheten för då ska pappa Ante tillbaka till jobbet och det är meningen att Nellie ska klara sig med bara mamma hemma! Det kommer gå jättebra och jag ska försöka att hinna med att blogga medan hon sover.
Sen har vi tänkt börja med veckomatsedel för att eventuellt dra ner matkostanderna en aning nu när månadsinkomsten drastiskt har sjunkit, vi får väl se hur länge vi kommer att kunna följa den, vi är liksom rätt så spontana i den här familjen och blir vi sugen på nåt så handlar vi det utan att bry oss om att vi har ingredienser till ngt annat hemma.
På torsdag är det valborgs och det kommer vi att fira i Gråträsk med våra andra stugsambos.

Avslutningsvis så kommer här lite bilder från helgen som gått:


SKOTERBRUDEN!!





Det här är iofs inte från i helgen men kolla in Jakobs kebebrulle från en pizzeria i Arvidsjaur!!


Tjingeling

Kommentarer
Postat av: Pia

Trist för A att börja jobba igen och inte kunna njuta av sina tjejer 24/7. Men men, det är ju verkligeheten. Vi kör veckomatsedel även om den inte alltid följs... funkar iaf bättre än ingen alls. Efter Valborg ska jag till morfar, men sen börjar det bli dags med en träff va?! KRAM!

2009-04-27 @ 15:11:51
URL: http://www.poden.se
Postat av: Anonym

Coolaste ungen i stan!

2009-04-27 @ 20:25:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0