Hemma!

Dra mig så skönt det  är att vara hemma!! Vi har hunnit träffa bådas familjer och några vänner och det var underbart.
Nellie charmar alla hon träffar.
I morgon ska vi åka till farmor och farfar för att låna deras badkar, vi har ju inte hunnit bygga vårt nya badrum med badkar och badbalja ska inhandlas på tisdag.
Just nu får lillan mat av sin stolta storasyster som dessutom har hunnit byta sin första bajsblöja.
Glad påsk på alla er också och Ante tackar för alla grattis.
Åh sen så måste vi säga att det var så roligt att bli uppmötta på Arlanda, först av kusinerna med sambos och barn och av moster Katie som fick Nellie att slumra in i hennes trygga knä.. Vi längtar till att få träffa er alla igen!! Det var så mysigt och kändes som om vi var ensamma fast ett fullt Skycity var omkring oss!! Love U!!
Sen komm Nisse och Sofie med presenter och joinade oss på Max som Ante tjatat om i tre veckor. Till hans stora fasa så hade de inte skrovmål på Max på Arlanda!!!
På Kallax var det nästa stora kramkalas och bejublande bemötande. Tänk om det alltid var sånt ståhej när man kom hem från nån resa vad roligt vi skulle tycka det var!
Parik och Pia och supersöta Devika stod med kameran i högsta hugg för att föreviga när Nellie kom på norrländsk mark för första gången. Av dom fick vi skumpa och present. Tack!
Hemma i huset väntade presenter och blommor plus en stor påskbuffè som fick avnjutas med morfar, Mona och morbröder med flickvänner.
Tusen tack till er som varit hit med blommor och presenter, fyllt frysen med fika och mat samt städat och tvättat!! Vi är så tacksamma och det är verkligen uppskattat.
Som ni märker så har vi haft full rulle sen i fredags men det tycker vi om och Nellie skrattar och strålar så hon verkar också gilla vår fart i livet.
Till er andra som vi inte har hunnit träffa kom nu hit och hjälp oss fika upp det vi har fått i frysen....och okej då ta en liten titt på underbarnet om ni vill.
Nu ska jag gå ner och mysa i soffan med min familj. UNDERBART!!  *LYCKLIG*

/N

Kommentarer
Postat av: Klara

Hej Ante & Ninna. Härligt att höra att ni är hemma och allt gått bra. Och precis som alla andra är man ju nyfiken på underverket, så jag hoppas man får komma och hälsa på?! Ha´de fint! // Klara

2009-04-12 @ 19:26:21
URL: http://klaramaria.wordpress.com
Postat av: Meeri & Nappi + h + h + v

Great that You guys are home safe!

We are home too and it is so nice to be back home!



the loud downstair-neighbours from Elstree ;)

2009-04-12 @ 20:18:15
Postat av: Erika & Mattias

Välkomna hem! Förstår att det är skönt att vara på hemmaplan med lillan. Fortsätt att njuta av varje sekund. Vi kommer gärna förbi och fikar...men är mest nyfikna på att träffa er tre. Förstår att ni har det fullt upp så vi avvaktar lite. Jag är fortfarande mamma ledig på måndagar och på eftermiddagarna (efter klockan två) så när ni har kommit i ordning och allt har lugnat ner sig lite kanske vi kan hitta på något med våra små flickor! Många kramar från Erika Mattias & Nikita

2009-04-12 @ 20:53:56
Postat av: Linda.E

Hallå Ninna!!

Jag och min andra hälft Sandra kommer gärna förbi nån dag efter påsk och fikar.

Vi håller på att längta ihjäl oss efter att få se erat lilla underverk.

Många kramar Linda

2009-04-12 @ 21:49:43
URL: http://lindaenkvist.blogg.se/
Postat av: Vickan

"Tusen tack till er som varit hit med blommor och presenter, fyllt frysen med fika och mat samt städat och tvättat!! Vi är så tacksamma och det är verkligen uppskattat".



Vilken lyx! När vi har fått barn, då har folk droppat in utan skurtrasor och fika till frysen.

Finns ingen rättvisa... ;-)

2009-04-12 @ 21:58:23
URL: http://vickanonline.blogg.se/
Postat av: Pia

Ciao! Har lagt in två bilder från Kallax på vår blogg http://www.poden.se men rackarns vad svårt det är att plåta små barn... de vill ju inte vara still och titta in i kameran som man själv vill!

2009-04-12 @ 22:29:32
URL: http://www.poden.se
Postat av: Pia

Och så kram och fortsatt lycka till så klart :-) Vi kommer gärna om några veckor (?) när ni har fått landa lite hemma.

2009-04-12 @ 22:30:49
URL: http://www.poden.se
Postat av: Anonym

Så skönt att ni har kommit hem till soliga piteå.

Sköt om er , Kram Åsa

2009-04-13 @ 08:15:42
URL: http://pointerliv.blogspot.om
Postat av: Lena

Härligt att ni är hemma igen, det har varit så roligt att följa er på resan, det väcker så mycket känslor, Agnes har stått brevid när vi läst ibland och vi har sagt att det är från Sydafrika, då säger hon syakika, hon har blivit så stor. Ta vara på varandra och tiden tillsammans, vi märkte att tiden ensamma hemma de första veckorna var mycket värdefulla för anknytningen.

Kramar familjen Lillibjelke

2009-04-13 @ 10:07:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0