....och då var vi bara tre!

Ja nu har mormor tagit sig iväg, men naturligtvis inte utan tjorv. Hon kommer fram på Arlanda för sent för att hinna med planet till Luleå så underbara moster Katie får lov att komma och hämta henne i morgon så att hon får sova en natt med sin kära syster.
Så summan av kardemumman blev att morsan som skulla ha varit hemma på hjärtudden vid det här laget kommer inte att vara hemma förrän på söndag nån gång.
Vi, Ante, Nellie och Ninna vill bara passa på att tacka mamma/svärmor/mormor för att du ville/kunde dela detta med oss du har varit ett otroligt stort stöd och ett mycket gott sällskap. Vidare så vet vi mycket väl att det är många som skulle ha velat vara det där stödet och delat den här resan med oss.
Vi känner även en en stor tacksamhet till er för ni ska veta att vi känner oss älskade och grymt lyckliga som har så många omkring oss som bryr sig och längtar efter att få träffa vår underbara dotter.
I dag har vi passat på att klippa oss och skaffat fejknaglar(ja, Ante nöjde sig med klippningen som tur är). Vi har även inhandlat en örontermometer som kostar halva priset här jämfört med hemma och så har vi köpt clear eyes som tydligen ska göra ögonvitorna extra vita!!
I morgon blir det en långpromenad för jag har sagt till Ante att om han ska få ta sig en bira så måste han först ha gått 10000 steg. Det blir en hel del muttrande och suckande, tydligen så får han skavsår på "bålla" av långa promenader när det är så här varmt!? Kan detta vara en undanflykt eller talar han sanning??
Nu ska vi lägga oss och se en film om vi nu kan ta ögonen från våran lilla african princess!?
Slutligen vill vi önska dig lycka till Cajsa, du är våran sportidol gumman!
Tack Karin för att du tagit hand om tvätten, bakat och lagat mat!
Tack Tore för att du har matat/kelat med Sigge och Singha!
Även en stor kram till världens bästa grannar som har tagit sig tid att gå över och sett till så att våra små lurviga älsklingar mår gott!
Jenny och Roger med familj- vi längtar efter er massor, vad vore livet utan bästa vänner?Tack för allt ni gör! Tack också till er Linnèa och Mattias för att ni ställer upp när det behövs-KRAM!!
Faster Erica farbror Clas och storkusinerna Emma och Julia- Tänk vad vi har längtat tillsammans efter detta! Nu längtar lilla Nellie efter att få träffa er !
Pappa/Morfar Bosse och Mona, morbror Philip och morbror Simon ! Det ska bli så underbart att få möta era leenden på Kallax på fredag, vi längtar och vi vet att ni längtar! Åh vad mysigt och gott det ska bli med påskmiddag i Lillpite, synd att stumpan är för liten för att få smaka! Men ni kan väl bjuda henne på lite pussar för det tycker hon är smaskens!
Morbror Marcus och Madde! Tack för att ni håller ställningarna på stugan. Vi hoppas vi hinner visa Nellie en lake innan isen släpper för i år!
Cajsa- Du kommer bli världens bästa storasyster och att vara borta från dig får oss att inse ännu mera att du tillhör vår familj till hundratio procent och vi längtar enormt mycket efter våran söta fjortis!
Vi vet att detta blev ett långt inlägg men vi satt här och kände oss så enormt tacksamma och lyckliga som  har så många goda vänner som bryr sig om oss och egentligen skulle vi vilja skriv ett personligt tack till er alla som läser men då får vi ju sitta här till imorrn!! Hur som helst så skickar vi tusen kramar till alla er andra också, era ord  värmer och stärker oss så mycket och det bevisar för oss att även Nellie kommer att bli älskad och accepterad av alla våra nära och kära.

Big big love!!!

A , N & N


Här kan ni skymta de nya naglarna på mammi!









Kommentarer
Postat av: Anneli

Vad fint du skriver. Jag längtar efter att träffa er!Hon är så fin att det gör ont! Kram från moster A.

2009-04-03 @ 21:01:50
Postat av: Annika

Går inte en dag utan att vi tänker er. Tror nog att hela piteå längtar efter er. Går in flera gånger om dagen och hoppas att ni skrivit något spännande och självklart alla bilder, mer mer mer. Lilla Nellie är helt underbar. Stor kram till er

2009-04-03 @ 22:50:36
Postat av: Annelie Jonsson

Ja....det första man gör på morgonen o det sista på kvällen är att kolla "nyheterna"!Du är så himla duktig på att skriva ninna!!!!Man vill bara läsa mera!Massor med kramar tillbaka till er!

2009-04-03 @ 23:23:40
Postat av: Faster Erica

Tack snälla älskade ni för de fina orden ni skriver till oss alla. (Jag gissar att det är mest Ante som har diktat...) Nu rinner det åter igen tårar nerför kinderna. Undra hur många liter som har kommit under de senaste veckorna?? Tur det är lyckotårar.

Hon är så fantastiskt söt eran prinsessa att man bara vill pussa henne.Jag längtar!!!!

Kram på er älskade familj.

2009-04-03 @ 23:25:46
Postat av: Gro

Tviler paa det blir 10.000 skritt fra Elmstree til CC, saa hold ut Ante :-)



Saa dumt med Mormor som missa flyet, men haaper hun naa er vel hjemme i kalde nord.



Vi gjoer oss klar til reisen tilbake til hovedstaden og gleder oss til litt (mye) shopping, sosialt og sivilisert igjen.



Hilsen oss 4 i solen

2009-04-04 @ 09:28:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0