Oj oj oj....

Klockan 15.30 idag vinkade vi av mormor Yvonne då hon skulle flyga hem till sin Tony och kalla Pite....men vad tror ni händer....!??
Jo när hon kommer fram till flygplatsen, som är i Johannesburg och nästan 1,5 timmar härifrån,så upptäcker hon att det är en man på bilden i passet!!! Nämligen Mr Andreas Berglund! Mamma har tagit fel pass och trafiken är fruktansvärd så resultatet blir att hon inte hinner med sitt plan hem!
Nu är hon på väg tillbaka hit til oss för att förhoppningsvis åka i morgon istället.
Den stackars tjej som körde mamma fick  köra hela vägen tillbaka till oss för att hämta det rätta passet, när hon kom hit var vi ju då tvugna att meddela att hon kört hela vägen i onödan för att mamma just fått beskedet om att hon inte skulle hinna med planet idag!! Suck!
Mamma villa inte lämna oss idag och jag ville inte att hon skulle åka så det blev lite ödets ironi ev det hela, men självklart så ville vi ju inte att det här skulle hända för det.
Jag skyller det hela misstaget med att mamma nyss har blivit mormor och inte till vem som helst utan till världens underbaraste lilla unge, så vem skulle inte bli lite vimsig av det!?
I övrigt kan jag meddela att lillan mår betydligt bättre idag och natten har varit lika underbar som de första vi hade med henne. Som vanligt så har hon bjudt på en massa leenden hela dagen men även sovit en hel del antagligen för att ta igen den sömn hon missat när hon var sjuk!
Ps Nu längtar vi hem!!Ds



Kommentarer
Postat av: Centurion

Åååååh vad underbart ni har det!!

Sitter här och filosoferar över en raijd i paltstan nån månad framöver så att vi får kika på underverket!

Ha det så gott och hoppas att tösen kryar på sig!

Kram L&D

2009-04-02 @ 19:49:21
Postat av: Linnea o Mattias

Ni är så fina!!!!!

Vi ska vara kattvakt till era små troll nästa torsdag o fredag det blir roligt... sköt om er nu och njut den sissta veckan.

Kramar från oss!

2009-04-02 @ 20:00:04
Postat av: Pia, Patrik & Devika

Ojdå men man kan nog bli vimsig av mormorskap :-) Själva har vi varit på sångstund idag och det gillade D skarpt. Hon kör nästan alla rörelser nästan i rätt ordning :-) helst i mitten av ringen med alla barn...

2009-04-02 @ 20:59:29
URL: http://www.poden.se
Postat av: Anneli å Daniel

Alltså hon är så söt! Vilka fantastiska ögon! Vilket leende. Underbara unge. Tråkigt för Yvonne att hon missade planet. Kärlek till er Alla.

2009-04-02 @ 21:00:45
Postat av: Farmor&Farfar



Hej! Ska bara meddela att Nellie har fått sitt första postpaket på Hängbrovägen idag.Ha det bra .Många kramar från oss.

2009-04-02 @ 21:44:10
Postat av: Eva

GRATTIS!! (Ja, jag vet...men battre sent an aldrig! ;) Nellie ar sa otroligt sot! Kul att hora att hon mar battre igen!

Hoppas ni hunnit traffa lite trevliga sydafrikaner ocksa och inte bara den dar konstiga kvinnan du berattade om... Jag jobbar med en hel del av dem sa jag vet att de finns! ;)

Ha det sa bra sista veckan!

Kram,

Eva

2009-04-03 @ 00:26:53
URL: http://evapbloggar.blogspot.com/
Postat av: Camilla N

Ett stort GRATTIS till er !!

Som ni har längtat efter detta, jag känner med er. Vilken underbar söt flicka ni har fått, ska bli så otroligt roligt att få se henne live. Lycka till många kramar från Piteå. Camilla Nicklasson

2009-04-03 @ 14:50:44
Postat av: Carina & Brage

Grattis till eran underbara dotter, vi läser bloggen varje dag o tittar på kort. Så otroligt söt Nellie är. Kram från oss

2009-04-03 @ 18:06:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0