Röj i stugan

Nu är hösten kommen och då rljs det på stugan i Gråträsk.
Jag Ante och Nellie ska nog åka tidigt i morgon för vädret ska ju bi gött. Sen kommer familjen Westerberg och Emma, som ska agera barnvakt till våra tre små juveler (Nellie , Alma och Jakob), och hon lär ha fullt upp!

Nellie har börjat ge pussar om vi ber om det, hon öppnar munnen och skjuter fram lill-hakan, hur söt som helst och Cajsa var den som lärde henne det så hon kan ta kred för det.
Annars så babblar hon på om papp-papp-pappa och bara en endaste gång har hon sagt mamma, inte kul.

Nästa lördag är det träff med andra adoptivbarn från Norrbotten , jag längtar riktigt mycket efter det. Ska bli så kul att träffas och prata med folk med liknande erfarenhet som en själv.

Just i detta nu sover prinsessan och jag ska smyga ner och se filmen, Män som hatar kvinnor.

Till er säger jag adjö!!

Ninna

Kommentarer
Postat av: Lena

Hej!



Skönt att se att ni har det bra och Nellie är så söt och charmig. Kul att ni ska på träff med andra adoptivfamiljer, det är verkligen värdefullt, själv var vi på Forever Families riksträff i norrköping i början av aug hela 86 familjer var med. Så härligt att se alla dessa vackra charmiga barn, oj vad man längtar tillbaka till SA då. Nästa år ska det vara i västerås, tror jag. Önskar er en riktigt fin höst där uppe i Norr.

Kram

Lena med Agnes

2009-08-21 @ 09:43:56
Postat av: Anna & Karl

Karl gjorde likadant, sa bara papp-papp-papp. Enda gången man fått höra ett litet mamm är när han varit arg, då har han morrat mamm-mamm, det är ju schysst. Nu säger han då varken pappa eller mamma längre, det är mest en massa skrikljud i alla de former =)

På torsdag till veckan ska vi träffas ett par stycken hos Ann & Ebbe vid 10.30 tiden om du och Nellie har lust att komma förbi? Det är bara dyka upp om ni känner för det.

Ha en bra helg!

Kram

2009-08-22 @ 14:28:27
URL: http://roknasbloggen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0