söndag

Som vanligt så har vi haft en trevlig helg. Det började med tacos på vischan och kommer sluta med blöta och köttkorv.
I går kväll fick vi oväntat besök från några vänner i byn som fick en liten pojk i slutet av sommaren, det blir mycket surr och många skratt när vi träffas och det vet ju ni som känner mig att det gillar jag mycket!
Vi har även hunnit upp till kojan för att säga hej till farmor och farfar och deras vänner, mysigt och varmt var det där för farfar Tore kan lätt gå till överdrift när det gäller ved och eldning....
Till Nellies stora förtjusning så har vi haft kusinen Julia hos oss hela helgen, så det har busats och skrattats och sen avslutningsvis mysts i saccon.
Cajsa har tjänat en extrapeng för andra helgen i rad, duktig flicka. Denna helg var det dömning av matcher som gav stålar.
I kväll kommer mormor och Tony så då blir det till att bjuda på bla blöta och köttkorv.


Storasyster visar sig från sin bästa sida!


Kommentarer
Postat av: Mary

-2,8 kg :)!!!!

2009-11-16 @ 23:49:30
URL: http://maryssecret.blogspot.com
Postat av: Vilja

Hej hej!



Jag har en fråga till dig! Vilket boende valde ni i SA? Är det Chancellors Court eller Elstree Mansion? Var ni nöjda med boendet? Vad var bra/mindre bra?



Tacksam för svar!!!

2009-11-21 @ 14:30:12
Postat av: ninna

Hej Vilja!



Vi bodde på Elstree Mansion och är nöjda med det men det vi saknade som de hade på chancellors Court var gemenskap med de andra boende de har en stor innegård där de träffades och kunde stötta varandra och hjälpa varann. Men Elstree ligger på ett betydligt lugnare område, det har tyvärr ingen reception men vi klarade oss bra själva.

/Ninna

2009-11-23 @ 18:07:53
URL: http://nuduninna.blogg.se/
Postat av: Vilja

Tack för ditt svar!



Känns som det finns för- och nackdelar med alla boenden, så det är svårt att välja... Var det ingen gemenskap alls på Elstree?



Hade Elstree "Security Gates" eller liknande?



Hej så länge!

2009-11-24 @ 17:04:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0